Сайт с Друпал

Използваме Друпал за изградени и поддържани от нас сайтове. Разработваме теми и графичен дизайн за сайтове с Друпал.

Какво е Друпал

Друпал - Система за управление на съдържанието с отворен код

Друпал е система за управление на съдържание (Content Management System или CMS). Системите за управление на съдържание се развиват интензивно последните години и са една от най-новите технологии за изграждане на уеб сайтове.

Друпал е безплатна, мощна и популярна CMS с отворен код. Счита се за по-сложен от останалите CMS, но за сметка на това предлага несравнимо изобилие от възможности. Системата се развива с доброволен труд от хиляди програмисти, обединени от активна международна организация с идеална цел.

Друпал представлява софтуер, който се инсталира на уеб сървъра, където е разположен сайтът Ви. След това уеб дизайнерът, собственикът на сайта, регистрираните потребители и посетителите на сайта могат да общуват със системата чрез браузър. Това позволява на Вас, като собственик на сайта, да редактирате съдържанието на сайта от офиса или дома си, без необходимост от специални знания по програмиране.

За разлика от класическото изграждане на сайт, при което разработчикът създава сайта на собствения си компютър и след това го качва на уеб сървър, при Друпал сайтът се изгражда през Интернет на самия сървър. Можете да управлявате сайта си от произволен компютър в света, който има връзка с Интернет и браузър.

Друпал е напълно развита система с огромни възможности. Освен основната група програмисти, разработваща ядрото на системата, отделни програмисти или групи разработчици са създали и обновяват постоянно хиляди безплатни модули, осигуряващи за сайта Ви всевъзможни услуги.

С Друпал може да изградите личен сайт, портфолио или блог, бизнес сайт за малка или голяма фирма, сложен корпоративен сайт, сайт на общност или неправителствена организация, медия, социална мрежа, електронен магазин и всякакъв друг вид съвременен сайт или Интернет приложение.

Заради своята мощност, сигурност, надеждност, гъвкавост и безплатна цена на софтуера, Друпал е изключително популярен за изработка на сайтове на правителствени и образователни учреждения и институции в цял свят.

Повече от 1,166,499 души от 229 страни, говорещи на 180 езика работят с Друпал днес (март 2015 г.) и имат на разположение 30,138 безплатни модула, 2,128 безплатни теми и поддръжката на общност от 37,760 програмисти и разработчици от цял свят.

Рекламна къща Люлин е част от тази голяма световна общност и предлага изграждане и поддръжка на сайтове с Друпал на български потребители - фирми, организации и физически лица.

Научете още за Друпал в Уикипедия на български или английски език.

Посетете и сайта на Друпал.

Сайтове с Друпал, изработени от нас

Вижте примери за изработени от нас сайтове с Друпал в страниците за изработка на различни типове сайтове:

Известни сайтове, направени с Друпал

Правителствени сайтове

Бизнес сайтове

Сайтове на медии

Сайтове на организации

Софтуер с отворен код

Музикални, филмови и спортни сайтове

Университетски сайтове

Български сайтове с Друпал

Вижте какво е Друпал: