Фирмени бланки за Word

Защо днес рядко се печатат фирмени бланки

Времето на печатните фирмени бланки отмина след масовото навлизане на цветни принтери в почти всеки офис.

Ако преди 5-10 години печатът на 500 или 1000 фирмени бланки беше редовна поръчка, то днес поръчки за печат на бланки са много редки.

Документите се съставят на компютър, разпечатват се с принтер и за служител с прилични умения за работа с текстообработваща програма не е трудно да създаде заглавна част, която да съдържа лого и адресни данни.

За тези, които не знаят, най-лесно това става като в заглавната част (header) на документа се постави таблица с невидими рамки и в нейните клетки се поместят лого, фирма, адрес, телефони и други необходими данни.

За да се направи обаче професионална и красива фирмена бланка са необходими повече умения. Оформлението с Word не е прецизно, тази програма за текстообработка не притежава достатъчно мощни инструменти за графичен дизайн, каквито има професионалният софтуер.

Професионална изработка на файл с бланка за Word

Затова все по често получаваме поръчка за разработка на файл с бланка за Microsoft Word, която клиентите ползват за съставяне на представителни документи. Можем да разработим бланка и за друга текстообработваща програма, която Вие ползвате, например OpenOffice или LibreOffice.

Пратете ни лого, адресни данни, телефони, това, което искате да съдържа заглавната част на бланката. Ако нямате лого - проектираме и лого.

Разработваме заглавната част на бланката с професионален софтуер за графичен дизайн и го вграждаме като изображение във файл за Word или друга ползвана от Вас програма за текстообработка.

Предлагаме също и вграждане на воден знак в така изработената бланка, което прави документите Ви още по-представителни и красиви.

Както заглавната част, така и вграденият воден знак са защитени от случайно изменение - няма как неволно да ги промените, изтриете или разместите когато редактирате документите си.

Използваме изображения с висока степен на компресия или векторни, които запазват малък файловия размер на Вашите документи

Ще Ви изпратим по електронна поща два красиво оформени файла - темплейти, който може да ползвате за създаване на впечатляващи оферти, писма и други служебни документи.

Единият файл ще Ви служи за разпечатки с цветен принтер, вторият - с черно-бял принтер.

Цената е в зависимост от сложността, обикновено в границите 20-30 лева.

Ако се наложи векторизиране на логото, може да добавите още 10-20 лева, отново според сложността на логото.

В случай че векторизирането може да се извърши автоматично от софтуер за векторизиране - вършим тази услуга безплатно.

Галерия с образци на фирмени бланки за Word

Вижте няколко образеца на изработени от нас бланки за Word. Данните за контакт са променени за да предпазим от спам нашите клиенти.

Фирмена бланка за Word
Фирмена бланка за Word
Фирмена бланка за Word
Фирмена бланка за Word
Фирмена бланка за Word
Фирмена бланка за Word